IQ генијалци: нека прича о вашем успеху буде вест дана!

Позивамо све основне и средње школе, наставнике и родитеље да се придруже нашој акцији представљања достигнућа постигнутог успеха ученика у области природних и друштвених наука, технике и технологије, спорта, уметности или хуманитарног рада.

Желимо да упознамо јавност са ђацима који својом упорношћу, трудом, залагањем и љубављу према учењу остварују значајне резултате.

IQ генијалци су сви они који свакодневно побеђују улажући напор, време и, пре свега, љубав према математици, физици, српском језику, уметности, спорту или било којој другој наведеној области, као и они који су освојили признања, награде и медаље на такмичењима.

Волели бисмо да шира јавност упозна и оне младе људи који учествују у различитим јавним хуманитарним акцијама или оним које су сами осмислили, као и ученике који се баве очувањем животне средине и у тој области појединачно или групно постижу видљиве резултате.

Представите нам IQ генијалце у видео формату не дужем од 2 минута или у писаној форми не дужој од једне куцане стране са фотографијом ученика и пошаљите на имејл info@kvalitetnoucenje.org, а ми ћемо се потрудити да прича о њиховом успеху буде вест дана!

Напомена: Уколико припремате кратак видео запис потребно је да нам доставите и сагласност родитеља како би могли да га објавимо. Исто важи за достављање фотографије уз текст.

Scroll to Top